Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зі святом Різдва Христового!

Привітання
07.01.2020

Шановні жителі Могилівської обєднаної територіальної громади!

Прийміть найщиріші вітання з Різдвом Христовим!

З великою радістю і духовним піднесенням відзначаємо Різдво Господа нашого Ісуса Христа. Це одне із найбільших свят церковного року, що завжди приносить радість у наші душі, розраду, великі надії та сподівання, утвердження у вірі. Це свято нас об’єднує: збирає родини за святковим столом, парафіян на спільній молитві у храмі, хористів-колядників у домівках всіх тих, хто хоче чути благодатну новину народження нашого Спасителя.

Кожний день різдвяних свят – це величне торжество. Земля і небо торжествують – радіють, колядують дорослі та малі.

Коли зійде на небі Вифлеємська зоря – помолімося за тих, хто не з нами. За безстрашних героїв, які віддали свої життя в боротьбі за Україну. І за тих наших мужніх синів та доньок, які запалюватимуть різдвяну свічку на передовій, в бліндажах та окопах.

Бажаю всім безмежної любові до ближнього, міцної віри в серці, натхнення у здійсненні благородних справ.

Нехай ці прекрасні зимові свята принесуть Вам душевну радість, мир, спокій та впевненість у майбутньому. Величне Свято Різдва Христового хай наповнює Ваші душі чистим небесним сяйвом Божої благодаті та доброти.

Смачної куті, веселої коляди і щасли­вих свят! 

ХРИСТОС РОЖДАЄТЬСЯ! 

СЛАВІМО ЙОГО!

 

З повагою, Валерій Дружко,

Могилівський сільський голова.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше