Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Могилівської сільської ради

Оголошення
09.07.2021

Інформуємо, що 14 липня 2021 року відбудеться засідання комісії з питань захисту прав дитини.

  1. Розгляд заяви гр.--------------------, жительки с.Могилів, про призначання її опікуном малолітньої ---------------------, 29.07.2014 року народження.
  2. Розгляд повідомлення від 07.06.2021 року, яке надійшло від старости Цибульківського округу Сало М.В., щодо родини ----------------------------, яка знаходиться у складних життєвих обставинах.
  3. Вирішення питання про доцільність тимчасового влаштування малолітніх --------------------, 10.03.2011 р.н., та ------------------------, 10.05.2013 р.н. на період надання соціальної послуги (соціального супроводу) родині -----------------------.
  4. Перегляд та коригування індивідуального плану соціального захисту неповнолітньої --------------------------, 16.08.2008 р.н., яка перебуває у складних життєвих обставинах.
  5. Розгляд анонімного повідомлення від 23.06.2021 року, щодо сім‘ї --------------------------, яка має ризик потрапити до складних життєвих обставин. Телефоном анонім повідомив про те, що дорослі члени родини зловживають алкогольними напоями, потім вчиняють бійки на очах у двох малолітніх дітей. Зі слів аноніма, гр.Корсун О.О. отримала струс мозку після чергового удару співмешканця, гр.--------------------.
  6. Вирішення питання про відновлення соціального супроводу родини ------------------. для попередження прроявів домашнього насильства та вилучення дітей з родини.
  7. Розгляд повідомлення від 16.06.2021 року , яке надійшло від Барабаш І.В., щодо сім‘ї, яка  нещодавно переїхала до с.Могилів (вул.Чкалова, б.49) з с.Прядівка . Дорослі члени родини зловживають алкогольними напоями. В родині є двоє 8-місячних немовлят, які перебувають у несприятливих умовах для життя та розвитку.
  8. Розгляд письмових та усних звернень дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа щодо надання їм житла або грошової компенсації на придбання власного житла.
  9. Розгляд пропозицій щодо внесення змін та доповнень до  цільової Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2019-2025 роки.
  10. Розгляд заяви гр.--------------------, жителя с.Цибульківка, про надання дозволу, як законному представнику дитини, на оформлення земельної ділянки на ім‘я малолітнього сина ---------------------------, 18.12.2014 року народження
  11. Розгляд заяви гр.-----------------------------, жителя с.Могилів про надання дозволу, як законному представнику дитини, на оформлення земельної ділянки на ім‘я неповнолітніх дітей: ------------------------, 2008 р.н., ---------------------------, 2010 р.н., ------------------------, 2020 р.н.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше