Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Могилівської сільської ради

Оголошення
25.01.2021

Інформуємо, що 27 січня 2021 року відбудеться засідання комісії з питань захисту прав дитини.

  1. Розгляд заяви гр.-----------------------, жительки с.Могилів про сприяння в отриманні свідоцтва про народження сина, якого вона народила 10 грудня 2020 року у м.Кам‘янське (Медичне свідоцтво про народження № 1481 від 10.12.20 р., видане КНП КМР «МЛ № 9»).
  2. Розгляд листа директора КП»Царичанська ЦЛ» ЦСР Погорілої С.М. щодо неповнолітньої вагітної -----------------------, 2004 р.н., яка проживає в с.Єгорино.
  3. Розгляд питання про об‘єднання списків обліку громадян, взятих на квартирний облік, як діти сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, по Могилівській, Цибульківській та Новопідкрязькій сільських радах до введення в дію Закону України № 1009-ІХ від 17.11.2020 року «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій».

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше