Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем визволення Могилева від нацистьських загарбників!

Привітання
23.09.2020
Шановні земляки!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня визволення села Могилів від нацистських загарбників.
У ці осінні дні наш край вшановує тих, хто відстояв українську священну землю в роки Другої світової війни.
У цей день ми згадуємо імена наших земляків і всіх тих, хто наближали день звільнення України від нацистської окупації. Висловлємо глибоку повагу усім, хто пройшов сувору школу війни, чий шлях на війні завершився під скромними обелісками, хто в повоєнні роки відбудував зруйновані міста та села.
В останні роки це свято наповнилося новим змістом, адже українці знову боронять власну державу. Знову ми втрачаємо найкращих синів і дочок. Ми в неоплатному боргу перед тими, хто стояв до останнього на передовій і за лінією фронту в роки Другої світової війни і хто наразі боронить рідну землю. Пам’ятаймо завжди про них.
Пам’ятаймо, на якій героїчній землі ми живемо. Хай сила цієї землі допомагає долати труднощі, яких сьогодні, на жаль, багато в нашій державі.
Народ, який пам'ятає та шанує доблесть своїх пращурів — непереможний. Бажаємо всім нам перемоги.
А в цей пам’ятний день ми бажаємо всім землякам здоров’я, щастя, упевненості в грядущому дні й ніколи не зазнати ні Вам, ні вашим дітям і внукам воєнних лихоліть. Нехай нас в усі часи об’єднує та згуртовує любов до рідного краю, бажання захистити його, зробити ще красивішим, багатшим, квітучим!
Нехай на вулицях наших сіл завжди панує атмосфера миру і добра, а в життя кожного з Вас доля приносить тільки позитивні зміни, сім’ї будуть міцними, а діти ростуть здоровими і щасливими!
З Днем Визволення. Слава Україні!
З повагою
сільський голова Валерій Дружко та працівники виконком
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше