Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вивіз сміття від населення

Оголошення
23.12.2020
Вивіз сміття від населення
Важливою діяльністю в Могилівській громаді вже третій рік поспіль є збирання, вивезення та зберігання твердих побутових відходів.
У Могилівській ТГ лише 15% населення уклали договора на вивезення сміття і вчасно оплачують цю послугу.
Після створення громади дуже важливо було розпочати таку роботу в населених пунктах, бо в селах існувала проблема з відходами. У 2019 році були придбані контейнери для сміття. Як показав час, контейнери придбали в недостатній кількості, але ми змогли розпочати велику роботу в кожному селі. Саме через брак контейнерів для більшого охоплення території вивозу сміття, було вирішено створити маршрут, по якому проходе трактор КП "Джерело" і збирає в спеціально відтведених точок тверді побутові відходи, таким чином вивозиться сміття майже від кожного домоволодіння, тобто силами КП "Джерело", коштом Могилівської сільської ради, утримується екологічний стан громади.
Для того, щоб економічно могло функціонувати Комунальне підприємство "Джерело", щоб частково компенсувалися витрати, пов’язані з цим видом діяльності, у селах розпочали підписувати угоди з власниками домоволодінь на вивезення сміття.
Таким чином звертаємось до усіх жителів громади, котрі не підписали договора,- заключити договір на вивезення сміття і вчасно сплачувати за цю послугу, бо це питання нашої честі, совісті та відповідальності за чисте довкілля.
Закликаємо людей до розуміння і спільної роботи задля того, щоб населені пункти були кращі, виконаймо наші зобов’язання перед наступними поколіннями, перед природою, яка потребує очищення і бережливого ставлення.
Контакти КП "Джерело" МСР (виконавець послуг по вивезенню сміття) : с. Могилів, вул. Панікахи, 3; тел. 0970308649.
Також, якщо у вас виникнуть питання, ви можете звернутись до депутата свого округу, для поточнення інформації.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше