Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання з Великоднем!

Привітання
18.04.2020
З Великоднем!
 
Вітаю вас з найвеличнішим святом для всіх християн світу – Воскресінням Христовим! Воно приходить до нас разом зі справжньою весною, символізуючи оновлення та відродження.
З великими сподіваннями зустрічаємо ми Пасхальні свята. Зі щирою надією несемо до Господа свої молитви: щоб дарував нам здоров’я і світлу долю, у стрімкій життєвій круговерті оберігав нас від спокус та розчарувань.
Великдень спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам віру в себе і опору у житті, наповнює серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно.
Нехай Світло Воскресіння Христового надає нам силу перебороти всі труднощі, які випали на наш час та непохитну віру в кращий завтрашній день!
Господньої милості, підтримки у добрих починаннях, миру та взаєморозуміння кожній родині. Бажаю всім щастя і радості, віри і благополуччя!
Весь світ цього року змінює традиції святкування Великодня. Тому залишайтеся вдома поруч з близькими та разом долучиться до телевізійних та онлайн трансляцій церковних богослужінь.
Христос воскрес! Воістину воскрес!
З повагою,
Могилівський сільський голова
Валерій Дружко
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше