Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо з Днем працівників освіти!

Привітання
02.10.2020

Шановні освітяни, дорогі ветерани педагогічної ниви, всі, хто причетний до справи навчання і виховання молодого покоління!

 Від виконавчого апарату Могилівської сільської ради, депутатського корпусу сільської ради  та від себе особисто щиро і сердечно вітаємо вас з Днем працівників освіти!

Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.

У цей день кожний з нас, якого б віку і суспільного становища він не досяг, з особливою теплотою і любов'ю згадує свого вчителя, рідну школу.

День працівників освіти – свято тих, хто завоював в нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

Ми дякуємо усім вчителям, викладачам – тим, хто вчив і підтримував, хто продовжує це робити й зараз.

Щира пошана і вдячність Вам за невтомну багатолітню працю, за талант, мудрість і високий професіоналізм!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії й оптимізму, натхнення й здійснення всіх мрій та задумів, щедрих урожаїв на освітянській ниві. 

Нехай успіхи й перемоги окрилюють Вас на нові звершення і здобутки на благо рідної України! А головне – вдячних вам і реалізованих учнів! Зі святом!!!

З повагою

сільський голова Валерій Дружко,

депутатський корпус та працівники виконкому

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше