Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Висновки громадського обговорення

Оголошення
24.01.2022

Висновки громадського обговорення кандидатури на посаду старости Новопідкрязького старостинського округу

 

В Новопідкрязькому старостинському окрузі Могилівської громади відбулося громадське обговорення щодо кандидатури старости відповідного округу.

       Голова підготовчого комітету щодо обговорення в даному окрузі, заступник сільського голови Ірина Барабаш, ознайомила учасників із основними пунктами нормативних документів, які регулюють процедуру обговорення. Вона зазначивла, що обговорення проходитиме наступним чином – визначення рівня підтримки запропонованої кандидатури, громадські обговорення, з подальшим протокольним поданням підтриманої кандидатури на розгляд сесії Могилівської сільської ради.

        На посаду старости Новопідкрязького старостинського округу Могилівським сільським головою запропоновано кандидатури

ЯРКА МИРОСЛАВА ВІКТОРІВНА

ОСТРЕНКО ЛЮДМИЛА ВОЛОДИМИРІВНА, 

які напередодні заходу офіційно заявили про свої наміри бути старостами округу.

      Членами підготовчого комітету проведено письмове опитування шляхом заповнення підписних листів, щодо підтримки кандидатур у селах Проточі, Супина. Новопідкряж.

За результатами опитування:

- 99 осіб підтримали висунуту кандидатуру Ярки М. В., що складає 11,5% від кількості жителів в даному окрузі (864);

- 98 осіб підтримали висунуту кандидатуру Остренко Л. В., що складає 11,3% від кількості жителів в даному окрузі (864).

       Процес затвердження кандидатури старости Новопідкрязького старостинського округу відбудеться на сесійному засіданні.

 

 

Підготовчий комітет

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше