Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага! Запрошуємо на громадські обговорення щодо обрання старости

Оголошення
14.01.2022

Відповідно до розпорядження сільського голови  №03-С від 14.01.2022 року "Про проведення громадського обговорення кандидатури старости".

на території Новопідкрязького старостинського округу Могилівської сільської ради  територіальної громади (село Новопідкряж, село Супина, село Проточі)

буде проведено громадське обговорення питання щодо обрання кандидатури старости Новопідкрязького старостинського округу:

 

22 січня 2022 року - с. Проточі о 10.00 годині, у центрі села Проточі, мисливський будинок (комісія буде працювати до 12.00 години);

23 січня 2022 року - с. Новопідкряж, с. Супина, о 10.00 годині на території с.Новопідкряж у будівлі сільського Будинку культури за адресою: с. Новопідкряж, вул. Комарова, 45. (комісія буде працювати до 18.00 години).

 

 

На громадське обговорення виносяться кандидатури:

ЯРКА Мирослава Вікторівна

ОСТРЕНКО Людмила Володимирівна.

 

Громадське обговорення проводиться для жителів Новопідкрязького старостинського  округу – село Новопідкряж, село Супина, село Проточі з обов’язковим дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19” щодо карантинних обмежень.

Ініціатором громадського обговорення є сільський голова Валерій ДРУЖКО.

Додаткову інформацію про проведення громадського обговорення можна отримати

за телефоном 0957734558,

електронним листуванням: mogylivgromada@gmail.com.

 

Для реєстрації особам необхідно пред’явити паспорт громадянина України або інший документ, передбачений для посвідчення особи та встановлення її місця проживання в Україні.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше