Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

УВАГА! ПРОСИМО ВСТАНОВИТИ НОМЕРНІ ЗНАКИ НА СВОЇХ БУДИНКАХ

Оголошення
10.06.2020

Могилівською сільською радою проводяться підготовчі роботи до перепису населення об’єднаної територіальної громади.

Звертаємося до жителів об’єднаної територіальної громади з проханням впорядкувати нумерацію належних вам будинків.  Просимо кожного придбати та встановити номерні знаки на ваших житлових будинках.

Зазначені заходи пов’язані з підготовчими роботами до проведення у 2020 році Всеукраїнського перепису населення (розпорядження КМУ від 09 квітня 2008 року №581-р.) Серед них - перевірка адресного господарства поселень.

 Дотримання належного порядку в адресному господарстві громади є одним з важливих факторів, що забезпечує повноту обліку населення під час перепису, безпомилково направляє невідкладну допомогу аварійних служб і швидкої медичної допомоги.

Житлове господарство, а відповідно і його адресація, зазнає постійних змін унаслідок реконструкції раніше забудованої території, знесення старих та будівництва нових будинків, проведення ремонтів та реконструкцій, перейменування вулиць.

Для якісного проведення перепису важливо, щоб стан адресного господарства всіх населених пунктів відповідав діючим стандартам, тобто щоб були  на кожному будинку номерні знаки.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше