Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МОГИЛІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ІНФОРМУЄ:

Оголошення
16.03.2020

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ

отримувачі адміністративних послуг

ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МОГИЛІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 ІНФОРМУЄ:

 

         На виконання розпорядження голови ОДА від 11.03.2020 року №Р-185/0/3-20”Про запобігання поширенню короновірусу COVID-19 на території Дніпропетровської області” повідомляємо, що з метою запобігання виникнення і поширення короновірусу в Могилівському ЦНАП встановлено з 12 березня по 03 квітня карантин .

           В приміщенні ЦНАП проводяться щогодинні провітрювання та вологе прибирання із застосуванням дезінфікуючих засобів, адміністратори проходять щоденний температурний скринінг, під час обслуговувння  населення дотримуються правил особистої гігієни та знаходяться в масках, на інфостендах розміщена інформація для населення з питань профілактики зараження коронавірусною інфекцією, особистий прийом громадян обмежено до мінімуму,   консультації телефоном  0962190630 (Керівник ЦНАП Перепелиця Оксана Віталіївна) та електронною поштою mogilevcnapo@gmail.com.

               Введенні такі карантинні обмеження:

  1.Без нагальної потреби  не відвідувати Центр.

  2.Вхід до приміщення  ЦНАП тільки в масках.

  

                                                                                            ЦНАП Могилівської ОТГ.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше