Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Центр доброти для мами і дитини

Оголошення
18.11.2020

МІСТО ДОБРА

Багато мам проживають з дітьми за межею бідності, у страшних умовах, без елементарних необхідних речей. Часто складну ситуацію не можливо вирішити разово: грошима, речами чи словами підтримки. Наприклад, деякі мами випускниці інтернатів чи мами, що самі виросли у неблагополучних сім’ях, не мають жодних навичок по догляду за дітьми, не розуміють моделі поведінки “мама-дитина”. Їх самих ніколи не обіймали і не любили, не вчили та не підказували, як потрібно варити їжу, утримувати побут.

Саме тому гостро необхідним є патронатний стаціонарний нагляд та навчання, підтримка без осуду та зла. Така комплексна допомога повинна надаватися педагогами, педіатрами, у спілкуванні з іншими мамами та в атмосфері дружніх відносини в умовах антикризового центру!

На жаль, бідність – стає перепоною для отримання людиною освіти, лікування, захисту своїх інтересів. Але бідність – це не вирок для люблячої родини. Бідні батьки – не погані батьки! І якщо вчасно підтримати сім’ю, то можна змінити всю долю дитини. 

“Місто Добра» – це благочинний всеукраїнський проект, який надає соціальні послуги та притулок для найбідніших сімей задля збереження дитини в сім’ї. В “Місті добра” боротяться за кожну маму для дитини, де мами-безхатьки, мами-сироти та випускниці інтернатів, мами, розчавлені домашнім насильством і байдужістю, знайдуть прихисток і підтримку. Кожна мама отримає індивідуальний план свого особистісного зростання, з планами на майбутню освіту, здобуття професії. У Місті Добра визначають необхідний термін перебування в місті відповідно до поставлених завдань та цілей.

Основна мета: надати можливість отримати роботу, щоб мама могла сама доглядати та забезпечувати дитину в належних умовах. “Місто добра” – це місце, для якого не будуть важливі бюрократичні приписки, віросповідання, національна приналежність. «Місто добра» – це своєрідний пункт підтримки для діток і мам, які зможуть проживати там доти, доки не подолають кризу, вільно та впевнено відчувати себе у суспільстві.

Головна ознака “Міста добра” – це дитина поруч з мамою!

МІСТО ДОБРА

МІСТО ДОБРА у ФБ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше