Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

СВЯТКУВАННЯ ВЕЛИКОДНЯ У МОГИЛІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Оголошення
17.04.2020
УВАГА ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ
СВЯТКУВАННЯ ВЕЛИКОДНЯ У МОГИЛІВСЬКІЙ ГРОМАДІ
 
Великдень у 2020 році пройде в Україні в умовах карантину, який був введений, щоб запобігти поширенню коронавіруса в країні. Великдень випадає на 19 квітня, а карантин триватиме мінімум до 24 квітня. Найголовніше релігійне свято в цьому році стане справжнім викликом для кожної віруючої людини. Ситуація, яка існує сьогодні, вимагає від усіх українців свідомості і соціальної відповідальності. Влада і церква закликають вірян по можливості залишатися і молитися вдома. Тож Могилівська сільська рада звертається до вірян із закликом дотримуватись карантинних обмежень на прийдешнє свято Христового Воскресіння. Обмежувальні заходи:
18 квітня 2020 року
Пасхальне освячення пасок відбудеться до 13.00 год. (с. Могилів)
ВІДВІДУВАННЯ ХРАМУ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ
19 квітня 2020 року
ВІДВІДУВАННЯ ХРАМУ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ
ПРОДУКТОВІ МАГАЗИНИ ПРАЦЮЮТЬ У ЗВИЧАЙНОМУ РЕЖИМІ
Освятити паску можна молитвою і святою водою, яка у багатьох зберіглась з Хрещення.
Зазначаємо У місцях богослужінь може бути присутня обмежена кількість людей, а саме: священник, прислужник і особи, які технічно обслуговують богослужіння. Обов’язковою умовою є носіння захисних масок чи респіраторів усіма присутніми, крім священнослужителя.
У разі відвідування храму(18 квітня до 13.00 год!), кількість осіб, які одночасно перебувають разом, не повинна перевищувати двох, не враховуючи священнослужителя. Усі присутні зобов’язані використовувати засоби індивідуального захисту, а ззовні не повинно бути черг.
Також попереджаємо, що найближчими вихідними, по території Могилівської громади будуть патрулювати представники Національної поліції, які можуть зупинити будь-якого пересічного громадянина та провести роз’яснювальну роботу щодо карантинних обмежень.
Пам’ятайте!Не бути в церкві фізично – не означає не відчути Божого благословення.
 
Виконком
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше