Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Провадження волонтерської діяльності пов’язаної з пробацією

Оголошення
05.05.2021

Провадження волонтерської діяльності пов’язаної з пробацією.

Царичанський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області запрошує до співпраці волонтерів пробації , відповідальних, активних, цілеспрямованих, ініціативних особистостей для здійснення волонтерської діяльності.

Волонтер пробації – фізична особа, яка досягла вісімнадцятирічного віку, уповноважена органом пробації та волонтерською організацією на виконання окремих завдань, пов’язаних із пробацією, на добровільній та безоплатній основі

Взаємодіючи з органами пробації, Ви допомагатимете суб’єктам пробації , які в силу обставин , важких умов життя, умисно або із необережності вчинили правопорушення невеликої суспільної небезпечності, за які їх засуджено до покарань , альтернативних позбавленню волі, або ситуація, коли на етапі підготовки досудової доповіді вирішується питання щодо міри їх відповідальності.

Кожен не байдужий та ініціативний разом з персоналом сектору зможе взяти у цьому участь шляхом допомоги у зборі , узагальненні та систематизації інформації, здійснення наглядових заходів, наданні консультативної допомоги, психологічної діагностики та корекції, у проведенні виховних бесід, підвищенні освітнього рівня, залучення до просоціальних видів діяльності та культурного життя громади, допомоги у працевлаштуванні, облаштуванні побуту.

Діяльність волонтерів пробації  здійснюється відповідно до Закону України «Про волонтерську діяльність» з  урахуванням особливостей, визначених Кримінально- виконавчим кодексом України, Закону України «Про захист персональних даних», Закону України «Про пробацію» та інших нормативно правових актів.  

Ми Вас чекаємо за адресою: квартал Слави, 5, смт. Царичанка.

                                                                   E-mail:dn44@probation.gov.ua

 

Начальник Царичанського      районного сектору

майор внутрішньої служби                                                                    Сніжана ЗАЙВА

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше