Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання з професійним святом

Привітання
04.10.2019

Шановні освітяни Могилівської сільської об’єднаної територіальної громади!

Вчитель – професія для обраних. Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обрана за покликом серця наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, духовними цінностями.

Шановні Світлана Петрівна Погоріла, Світлана Степанівна Машура та ввірені вам колективи Могилівської опорної загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Могилівської філії загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня працівників освіти! Від імені сільської ради, депутатського корпусу, виконавчого комітету та від себе особисто бажаю вам відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя. Щиро вдячні вам, шановні вчителі, за творчу, самовіддану працю, вiдповiдальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність. Хай щедрою буде до вас доля, а вaшi серця зiгрiває довга людська пам’ять та довiра.

З повагою сільський голова Валерій Дружко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше