Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання з Днем Перемоги!

Привітання
09.05.2020
В цьому році наша країна відзначає ювілейну 75 річницю Перемоги над німецько-фашистськими загарбниками.
Це велике свято – радість та біль для нашого народу. Скільки б років ще не минуло, сьогоднішні та майбутні покоління повинні берегти у пам’яті світлі імена героїв, які воював за мирне життя та незалежність своєї Вітчизни!
Серед мільйонів тих, хто йшов дорогами тієї кривавої війни, були наші односельчани. Сьогодні на території Могилівської громади проживає лише 4 учасників бойових дій 1941 – 1945 років:
Моня Василь Іванович,
Кошелева Ганна Павлівна,
Браславець Михайло Іванович,
Бажан Софія Олександрівна.
Дорогі ветерани!
Прийміть сердечні вітання з великим святом – Днем Перемоги! Ми схиляємо голови перед Вашим Подвигом! Ви – гідний приклад для наслідування, зразок самовідданого служіння Вітчизні. Ми, в свою чергу, повинні робити все для того, аби Ви постійно відчували турботу та нашу підтримку як символ безкінечної вдячності і поваги.
Бережіть себе, нехайБог дає Вам сили, а найрідніші люди завжди дарують свою любов! Бажаємо Вам міцного здоров’я, добра, активного довголіття, родинного затишку та благополуччя!
З Днем Перемоги!
 
З повагою, сільський голова,
Валерій Дружко
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше