Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання голови громади із професійним святом - Днем працівників сільського господарства.

Привітання
16.11.2019

Шановні працівники сільського господарства!

Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом, яке є поістині всенародним,  адже від результатів праці всіх, хто присвятив себе цій нелегкій, але такій важливій галузі - механізаторів, тваринників, організаторів агропромислового виробництва - залежить здоров'я, добробут та достаток людей. В усі часи ця праця була в пошані, а людей, доля яких пов'язана з мистецтвом сіяти і вирощувати хліб, виробляти цінну і якісну продукцію тваринництва, по праву називають годувальниками.

Завдяки вашій хазяйновитості, людським зусиллям, знанням і наполегливості живе село, розвивається сільське господарство, яке є визначною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання.

Ваші працьовиті руки, природна мудрість, ваше серце і багатий досвід живлять українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай,

то у народі мир і спокій.

Тож хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї!

Низький уклін всім вам за хліб на столах, за самовіддану працю і вірність обраній справі!

З повагою,

Могилівський сільський голова Валерій Дружко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше