Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Послуга еМалятко доступна у Могилівському ЦНАПі

Оголошення
10.02.2021
В ході децентралізації наша громада отримала більш широкі повноваження і відповідальність. Таким чином Могилівська громада не зупиняється та впроваджує нові функції в роботі.
До Вашої уваги новина.
Нещодавно було запущено послугу еМалятко, - першу комплексну послугу за життєвою подією. Завдяки їй батьки новонароджених дітей за однією заявою можуть отримати одночасно до 9 державних послуг від різних органів влади. Щорічно в Україні народжується близько 400 тисяч немовлят. Раніше, щоб отримати необхідні послуги, батькам доводилося до 11 разів відвідувати установи, надавати близько 37 документів та витрачати на це все понад 10 годин. еМалятко надає можливість отримати бажані послуги за 20 хвилин за однією заявою в пологовому будинку, відділах ДРАЦС, на Порталі Дія і від сьогодні - в Могилівському Центрі надання адміністративних послуг.
За більш детальною інформацією, звертайтесь до керівника ЦНАПу, Оксани Віталіївни Перепелиці та/або за телефоном 0962190630.
 
З повагою
працівники Могилівського ЦНАПу
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше