Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Перше осіннє свято — Перший дзвоник!

Привітання
02.09.2019

Осінь — це та пора року, яка має не тільки золотистий відтінок природи, але й свої свята. Найголовнішим святом осені прийнято називати свято Першого дзвоника.

Сьогодні зранку, 2 вересня, всі  радісні та  ошатно вдягнені, з великими гарними букетами квітів  зібралися біля школи, яка до речі з першого вересня набула статус опорної, аби розпочати  новий навчальний рік. 

Свято розпочалось із Державного Гімна України.

Привітати учнів, батьків та вчителів із святом знань до опорного комунального закладу "Могилівська ЗОШ І-ІІІ ст." завітав голова Могилівської громади - Валерій Дружко, Архімандрит Авель та директор з виробництва ТОВ "Майсадур Семанс Україна" - Черниш Микола Михайлович побажали наполегливості, терпіння, нових звершень та успіхів.

Цей святковий день не обійшовся також без подяк і нагород. Кращим з кращих були вручені грамоти.

На урочистій лінійці було прийнято до країни знань 16 першокласників, які отримали гарні побажання та благословення від духовенства.

Тож, перший дзвоник пролунав, перший урок розпочато! 

В добрий путь, наші дорогі, школярі!

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше