Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Могилівська громада вітає всіх з прийдешнім святом Святого Миколая

Привітання
18.12.2020
Могилівська громада вітає всіх з прийдешнім святом Святого Миколая
 
День Святого Миколая Чудотворця – один із найсвітліших і найрадісніших християнських свят.
Нехай цей прекрасний день принесе до Ваших осель радість, світло і приємні несподіванки. З приходом цього дня кожен з нас очікує на маленьке диво, звершити яке під силу лише Святому. Хай у зимові морози зігріває вас тепле свято і Святий Миколай здійснить усі ваші бажання!
Миру Вам і добра, достатку, щастя, злагоди, благополуччя й душевного родинного затишку, світлої радості та веселого свята! Нехай Святий Миколай освятить вас і благословить Вас на добрі справи.
У створенні даного ролику взяли участь працівники:
-ОКЗ "Могилівська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. І. М. Шишканя", за сприянням директора Світлани Погорілої (організатор і виконавець відеоролику);
-Філії "Могилівська ЗОШ І-ІІ ст." , за сприянням директора Світлани Машури;
-Могилівського ДНЗ "Ромашка", за сприянням Таміли Сірченко;
-Могилівського ДНЗ-2 "Дзвіночок", за сприянням Нелі Нестеренко;
-ККЗ "Могилівський СБК", за сприянням Віктора Конового;
-ККЗ "Зорянський СБК", за сприянням Ірини Сироти.
Дана робота бере участь у Першому передноворічному святковому онлайн-марафоні серед територіальних громад Дніпропетровської області. Трансляція марафону буде висвітлюватися на офіційному сайті Дніпропетровської обласної ради та Комунальному підприємстві «Цифровий документообіг» Дніпропетровської обласної ради з 21 по 24 грудня 2020 року.
 
Зйомка відео Дмитро Гришин.
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше