Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Марафон до 30-ти річчя незалежності України

Оголошення
11.08.2021
До 30-ти річчя незалежності України Міністерством розвитку громад на території України ініційовано проведення Всеукраїнського культурно-освітнього марафону "Наша незалежність".
Мета- поширення фактів та матеріалів, які стали знаковими для створення суверенної України. Марафон полягає у зборі та оприлюдненні історичних матеріалів(фото, відео, документи, інформ. з газет, історії очевидців тощо), що є знаковим для створення української незалежності та визначними у певному регіоні України.
За результатами буде визначено ряд найкращих публікацій та забезпечення їх відзначення на одному із заходів, які будуть проведенні в межах святкування 30-ї річниці незалежності України.
Долучитися до марафону можна публікуючи відповідну інфо на вебсайті та сторінці у соц.мережі Фейсбук під єдиними хештегами #Наша_незалежність та #Марафон_30
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше