Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Карантин найкращий час для заповнення електронної декларації!

Оголошення
23.03.2020

Карантин найкращий час для заповнення електронної декларації!

Більшість необхідної інформації можна отримати у відкритих реєстрах та за електронними запитами дистанційно.

Також повідомляємо, що відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)» внесені зміни до окремих законодавчих актів України, в тому числі до Закону України «Про запобігання корупції», а саме в частині що стосується строку подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі - декларація).

Декларації, які відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» (далі - Закон) подаються за минулий рік до 1 квітня, у 2020 році суб’єкти декларування подають до 1 червня.

Суб’єкти декларування, які у період до 1 червня 2020 року не мали можливості подати декларацію, передбачену абзацом першим частини другої статті 45 Закону (декларація перед звільненням), або повідомлення про суттєві зміни у майновому стані відповідно до статті 52 Закону у зв’язку із встановленням на території їх проживання карантинно-обмежувальних заходів, звільняються від відповідальності за несвоєчасне подання такої декларації чи повідомлення у зазначений період.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше