Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інтер'ю з керівництвом Опорного комунального закладу "Могилівська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. І. М. Шишканя"

Фоторепортаж
04.09.2019

2 вересня, на початку нового навчального року, мали нагоду поспілкуватись із директором та заступником директора з навчально-виховної роботи новутвореного Опорного комунального закладу "Могилівська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. І. М. Шишканя" .
"З 2019-2020 н.р. наша школа отримала статус опорного закладу освіти з філією. В цьому навчальному році першокласники відповідно до положень Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти "Нова українська школа" на період до 2029 року забезпечені необхідними засобами навчання та обладнанням навчального і загального призначення. Окрім цього, завдяки голові Могилівської ОТГ В.В. Дружку, який приділяє велику увагу освітньому процесу, поступово оновлюються кабінети середньої та старшої ланки: три класи мають нові парти і усі навчальні кабінети забезпечені сучасними дошками. За літній період оновлено шкільні коридори та класні кімнати, актову залу, у їдальні замінено посуд, проведений інтернет, здійснено ряд зовнішніх будівельних робіт. Ще планується протягом року продовжувати заміну лінолеуму, парт, комп'ютерів і ввести в дію другий кабінет інформатики. Попереду ще багато задумів. Як бачимо, вони втілюються в життя. Отже, працюємо на реалізацію всіх планів, дякуючи за те, що маємо!" - Погоріла Світлана Петрівна, директор ОКЗ "Могилівська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. І. М. Шишканя.
"Наш заклад освіти - це місце, де формується думка підростаючого покоління, це гармонійне поєднання класичних підходів із передовими методиками сучасності.
Сьогодні у закладі навчаються 222 школярі. Серед них багато активних учасників численних творчих та інтелектуальних конкурсів, предметних олімпіад, спортивних змагань, де наші учні гідно відстоюють честь школи.
Цим завдячуємо професійному потенціалу педагогів, яких об'єднує спільна мета: надавати якісні освітні послуги. Девізом педагогічної діяльності ми обрали слова Генрі Форда: "Зібратися разом - це початок, триматися разом - це прогрес, працювати разом - це успіх".
Тож усі наші дії спрямовані на те, щоб кожен учасник освітнього процесу досяг успіху у своїй діяльності та житті!" - Галаган Наталія Олексіївна, заступник директора з навчально-виховної роботи ОКЗ "Могилівська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. І. М. Шишканя.
Тож, талановиті педагоги школи, гарні та комфортні умови для навчання, робота у команді - дають підстави сподіватися, що все вдасться!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше