Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Громадське зібрання

Новина
23.05.2021

24 травня 2021 року біля приміщення Могилівської сільської ради відбулося громадське зібрання аби вирішити болюче питання села, зі збереження доріг та містків, які можуть зруйнуватися у будь-який час. Тому що населеним пунктом рухається великоваговий транспорт та завдає численної шкоди дорожньому покриттю та житловим будинкам. Було питання про встановлення дорожніх знаків щодо заборони в'їзду великовагового транспорту на територію населеного пункту села  Могилів, Проточі, Цибульківка.
До зустрічі залучилися голова сільської ради, заступники голови, депутати сільської ради, поліцейський офіцер громади.

Проведена робота протягом дня:  надіслано звернення щодо встановлення знаків, стосовно вирішення даної проблеми, готується звернення до сесії сільської ради щодо встановлення дорожніх знаків.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше