Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Допоможи сусідам, які живуть в ізоляції!

Відеорепортаж
06.11.2020

https://youtu.be/m-jInv7nVdg

У зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації в Україні щодо коронавірусної хвороби COVID – 19, важливим є запобігання подальшого підвищення рівня захворюваності шляхом якісного інформування населення щодо дій в даних умовах та всебічної допомоги один одному у боротьбі з вірусом.

     Із метою заклику населення до виявлення своєї підтримки людям, які через життєві обставини вимушено перебувають в ізоляції, бренд-агенцією «Make Sense» було започатковано проєкт «ISOLATED» («Ізольовані»), у рамках якого розроблені «сонячні» плакати для розповсюдження  в публічних місцях та стимулювання населення підтримати самотніх людей похилого віку, людей із інвалідністю та інших осіб, які потребують допомоги.

     До проєкту вже долучилися: Благодійні фонди, реабілітаційні центри, інформаційні партнери, співачка Джамала, телеведуча Тетяна Даниленко та інші.

     Колектив Обласного центру громадського здоров’я Дніпропетровської обласної ради також звертається з проханням використовувати плакати, спонукає допомагати сусідам, не бути байдужими.

    Дані плакати несуть у собі інформацію про перелік видів допомоги, а також       інформацію про людей, які потребують допомоги та тих, хто може допомогти.

    Сумісна співпраця допоможе вберегти нас від появи нових випадків зараження, розповсюдження коронавірусної хвороби та збереження здорового емоційного стану населення.

    Завантажити такий плакат можна на сайті проєкту:   www.isolated.com.ua  з

посиланням на плакат: https://сutt.ly/Df6EANE .

    Бережіть себе!

    Будьте здорові!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше