Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

"Козацькі забави" в Могилеві

Фоторепортаж
12.10.2019

"14 жовтня, на стадіоні біля оз. Біловід пройшло спортивно-патріотичне свято “Козацькі забави” з нагоди Дня захисника України.
Цей захід заснований спортивно-танцювальною студією «Анна&Вікторія» під керівництвом Вікторії Травінської разом із спортивним комплексом під керівництвом Марини Журавльової при підтримці Могилівської сільської ради на чолі з головою Дружко Валерієм, Могилівського будинку культури, який очолює Коновий Віктор та Громадської організації «Могилівська спілка сільської молоді»,
До нас завітали гості з Новоолександрівської ОТГ. В заході взяло участь 3 команди: «Молоді козаки» (Новоолександрівська ОТГ- керівник Слєпцов Сергій), ФК «МОГИЛІВ» - керівник Журавльова Марина, «ЗОРЯ-БЕМС» - керівник Балагура Ірина - Могилівська ОТГ
«Козацькі забави» відкрили юні могилівські барабанщиці під керівництвом Вікторії Травінської, які продемонстрували свою майстерність.
Голова Могилівської ОТГ Валерій Дружко щиро привітав громаду зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та з національним святом - Днем Козацтва, побажав нашим учасникам чесної боротьби у змаганнях.
Команди змагались у різних конкурсах: «планка», «перетягування канату», «стрибки у мішках», «козацька влучність»; а також проводились змагання з футболу та настільного тенісу. Головної суддєю була чарівна, спритна тренерка з фізичної культури та спорту - Марина Журавльова.
Підтримували учасників бойові, драйвові команди черлідирів: «Багіррра» - керівник В. Травінська, «ЗОРЯ - Бемс» - керівник І.Балагура, «Vol Dance» - керівник В.Холдєєва (с.Волоське)
Дух змагання та дружби, бажання ставати кращими, сильнішими об'єднували учасників. У такі моменти усвідомлюєш, що патріотизм – це звичайний стан повсякденного життя, це шанобливе ставлення до звичаїв і традицій, це гаряче почуття свого людського й національного обов'язку.
Родзинкою свята був козацький куліш, який з любов'ю приготувала ГО «МССМ», а особлива подяка Барабаш Ірині та Кайстро Тетяні, а також допомогали - Олександр Кисличний, Яна Прохорова та Наталка Івченко. Велика подака голові Могилівської ОТГ - Валерію Дружку, за співпрацю, надані кубки та медалі для переможців свята , а також за фінансову підтримку.
Наприкінці заходу було підбито підсумки та вручено грамоти, кубки та медалі командам у різних номінаціях: спортивна естафета, футбол, настільний теніс тощо.
За результатами змагань ІІІ місце очолила команда ФК «МОГИЛІВ» -керівник Журавльова Марина; ІІ місце посіла команда «ЗОРЯ-БЕМС» -керівник Балагура Ірина, а переможцем “Козацьких забав” стала команди: «Молоді козаки» (Новоолександрівське ОТГ- керівник Слєпцов Сергій).
Свято було видовищним, цікавим, захопливим."

- підготувала Травінська Вікторія

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше