Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Актуально

Оголошення
27.04.2020

Актуально!

Правила користування контейнерами для збору твердих побутових відходів у Могилівській громаді

ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ: викидати у сміттєві контейнери, розташовані по громаді, землю, траву, каміння, ремонтні відходи, загиблих тварин тощо.

На даний момент на території Могилівської ОТГ працює лише одне підприємство – виконавець послуг зі збирання та вивезення твердих побутових відходів. Це КП «Джерело». 

У зв’язку з цим наголошуємо, що у контейнери для збору твердих побутових відходів (а тільки такі наразі є у нашій громаді) дозволяється викидати:
скло (пляшки, банки тощо), папір, невеликі пластикові вироби, металеві банки, харчові відходи, відходи шкіри, текстилю та інших матеріалів, що вийшли з ужитку або втратили споживчі властивості, зламані або застарілі дрібні побутові прилади, інші тверді відходи, що утворюються в помешканні в процесі життєдіяльності людини.

Нам потрібно поважати один одного і розуміти, що сміттєві контейнери є спільними для усіх жителів, які уклали договір з підприємством, і не бездонними, а техніка, що їх розвантажує – ламається через надмірну вагу.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше