Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

14 листопада жителі Могилевської громади знайомились з місцевим бюджетом

Фоторепортаж
14.11.2019

В Могилівській громаді спільно з представником громадського партнерства За прозорі місцеві бюджети”, Олексієм Андреєвим, в рамках проекту Доброчесні громади” було проведено акцію “Впливай на бюджет громади”. В рамках акції жителі Могилівської ОГГ мали змогу ознайомитися з бюджетом своєї громади за 2019 рік та залишити свої пропозиції  до бюджету громади на 2020 рік.

Під час заходу, яка проходила у центрі Могилівської громади було зібрано пропозиції до місцевого бюджету від мешканців села.

Після у приміщенні ОКЗ "Могилівська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. І. М. Шишканя" представники сільської ради, ГП ""За прозорі місцеві бюджети" зустрілися із старшокласниками школи. Обговореня бюджету пройшли жваво та креативно. Учні отримали не лише багато корисної і нової інформації, а й можливість подати власну пропозицію до бюджету.

Підрахувавши бланки, ми отримали 27 пропозиції від мешканців та мешканок Могилівської громади, які неодмінно врахуються при розробці бюджету.

Напередодні проведення акції “Впливай на бюджет громади” сільська рада збирала електронні форми пропозицій, також всі охочі мали змогу заповнити бланк пропозицій у приміщенні сільської ради, таким чином всього було подано 5.

Мета даного заходу - це підвищення поінформованості та привернення уваги мешканців Могилівської громади до проблем місцевих бюджетів, а також спонукання місцевої влади до підвищення прозорості бюджетного процесу та участі в ньому громадськості.

Загальна кількість поданих  пропозицій до бюджету - 32. Найбільш часто серед пропозицій були наступні:

  1. Ремонт доріг 
  2. Облаштування дитячого/спортивного майданчика 
  3. Освітлення вулиць

   Повний список пропозицій буде опрацьовано та додано згодом.

Новини на цю ж тему

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше