Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відкриття нової, сучасної амбулаторії

Оголошення
05.08.2021
Більше як пів року активного будівництва знадобилось, щоб 5 серпня 2021 року в Могилеві відчинила свої двері для прийому пацієнтів нова, сучасна амбулаторія сімейної медицини. Фінансування проекту відбувалось як з державного бюджету, за програмою «Доступна медицина», так і співфінансування з місцевого бюджету.
Разом з новим приміщенням амбулаторії сімейним медикам також було передано ключі від нового автомобіля Рено Дастер , за допомогою якого можна буде легко дістатись до пацієнтів на виїздах.
Медичний працівник – це складна професія, бо вона несе відповідальність за людські життя. Цей рік пандемії показав, що медицина, це та галузь, яку потрібно розвивати. Сьогодні сучасна амбулаторія у селі Могилів зможе обслуговувати понад 6 тисячі населення дванадцяти сіл Могилівської сільської ТГ.
Щиро вітаємо всіх працівників Могилівської амбулаторії із визначним днем та бажаємо наснаги, міцного здоров’я, благополуччя і добра Вам та Вашим родинам! Хай Ваша нелегка праця приносить тільки радість, бо кожен з нас на своєму місці, повинен гідно служити людям.
У відкритті амбулаторії взяли участь Валерій Володимирович Дружко - голова Могилівської територіальної громади, Пустова Аріна Олександрівна - голова постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, дитинства та материнства, Іван Ілліч Начовний - заступник голови Дніпро ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше