Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Змінено умови роботи з клієнтами Царичанської районної філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості.

Оголошення
11.11.2020


Царичанська районна філія Дніпропетровського обласного центру зайнятості
переходить на дистанційне обслуговування клієнтів з 10.11.2020 року у зв’язку із погіршенням епідемічної ситуації із захворюваністю на гостру респіраторну хворобу COVID–19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, яка склалася на території Дніпропетровської області, та керуючись протоколами позачергового засідання Царичанської районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 08.11.2020 №39, та згідно з наказом Дніпропетровського обласного центру зайнятості від 9 листопада 2020 року №12-а.
Громадяни, які виявили намір отримати статус безробітного, мають змогу подати документи через портал державних послуг «Дія» (https://is.gd/Pe3Nk2), за наявності кваліфікованого електронного підпису (КЕП). Як саме Більш детально за посиланням https://is.gd/cLk83H.
Всі консультації , пов’язані з отриманням соціальних послуг та матеріального забезпечення, надаватимуться засобами дистанційної комунікації:
контакти
Царичанська районна філія Дніпропетровського обласного центру зайнятості
0(5690)3-13-72 (для населення), 0(5690)3-17-75 (для роботодавців), електронна адреса: cz420@dnpocz.gov.ua;
Про подальші зміни буде повідомлено додатково.
Дякуємо за розуміння Бережіть себе та оточуючих!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше