Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Оголошення
18.01.2024

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

 

Повна назва документу державного планування: "Детальний план частини території Могилівської сільської територіальної громади Дніпровського району Дніпропетровської області щодо розміщення об'єктів обслуговування та активного відпочинку населення".

Могилівська сільська рада Дніпровського району повідомляє, що відповідно до статті 10 Закону України ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», розпочато процедуру громадського обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту державного планування, яка починається з дня оприлюднення такої заяви на офіційному веб-сайті Могилівської сільської ради Дніпровського району.

Розроблення документу державного планування здійснюється згідно рішення Могилівської сільської ради № 1713-26/VІII від 28 серпня 2023 року.

Закон України «Про стратегічну екологічну оцінку» передбачає залучення громадськості до процесу СЕО. Для визначення обсягу досліджень, методів екологічної оцінки, рівня деталізації інформації, що має бути включена до звіту про стратегічну екологічну оцінку, який в свою чергу буде включено до текстової частини пояснювальної записки детального плану, згідно ЗУ "Про стратегічну екологічну оцінку", Могилівської сільська рада Дніпровського району забезпечує вільний доступ громадськості до повної версії тестової частини Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки, яка містить необхідну інформацію відповідно ч.3, ст.10 зазначеного Закону, протягом усього строку громадського обговорення, визначеного ч.5 цієї статті.

Ознайомитися з Заявою про визначення обсягу про стратегічну екологічну оцінку, а також отримати більш детальну інформацію можна на офіційному веб-сайті https://mogylivskaotg.gov.ua/

Строк громадського обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки не може становити менш, як 15 днів з дня її оприлюднення з 30.11.2023р. по 15.12.2023р.

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки подаються в письмовій формі за адресою: 51040, Дніпропетровська обл., Дніпровський р-н., с. Могилів,
вул. Панікахи, 3 в робочі дні з понеділок – четвер 08:00 – 17:00; п’ятниця 08:00-16:00 або на електронну адресу:  mogylivgromada@gmail.com

Орган, що буде приймати рішення про затвердження документу державного планування: Могилівська сільська рада.

Телефон для довідок стосовно заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту державного планування
+38 067 376 20 60.

Відповідальна особа - начальник управління інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, екології Дніпровської райдержадміністрації Олексій Невеселий.

 

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше