Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Створення Громадської ради

Оголошення
09.08.2019

З метою створення ефективних організаційних та правових умов для реалізації громадянами конституційного права на участь в управлінні державними справами, забезпечення відкритості діяльності Виконавчого комітету Могилівської сільської ради (далі –Виконкома), підтримання постійного діалогу з громадськістю, врахування громадської думки у процесі формування та реалізації державної політики у сфері інформатизації, електронного урядування, формування і використання національних електронних інформаційних ресурсів, розвитку інформаційного суспільства при Виконкомі створюється Громадська рада. 

09 серпня 2019 року о 10 годині Виконком провів установчі збори для формування складу Громадської ради за адресою: с. Могилів, вул. Панікахи,3, від 08 липня 2019 року створено ініціативну групу для формування складу Громадської ради при Агентстві. 

Склад ініціативної групи: 

1. Назаренко Тетяна Василівна, педагог КЗ "Могилівська ЗОШ І-ІІІ ст.", керівник ініціативної групи 

2. Сніжко Юлія Миколаївна, голова ГО "Очима жінок", секретар ініціативної групи 

3. Сирота Ірина Миколаївна, директор КЗ "Зорянський будинок культури"

4. Ліщинська Юлія Миколаївна, завгосп КЗ Могилівський ДНЗ "Ромашка"

5. Стратій Наталя Миколаївна, музичний керівник КЗ Могилівський ДНЗ "Дзвіночок"

6. Івченко Наталія Олександрівна, членкиня ГО "Могилівська спілка сільської молоді"

7. Шульга Валентина Федорівна, педагог КЗ "Могилівська ЗОШ І-ІІ ст."

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше