Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Компенсації роботодавцям за працевлаштування ВПО

Оголошення
12.02.2024
Нагадуємо, що Кабмін ухвалив рішення щодо збільшення розміру та тривалості компенсації роботодавцям за працевлаштування ВПО та ВПО з інвалідністю.

Питання пошуку нового робочого місця для переселенців є надзвичайно актуальним. Тому програма виплати компенсації роботодавцям за працевлаштування ВПО залишається однією з пріоритетних у 2024 році.

Розмір компенсацій тим, хто братиме на роботу переселенців з 1 січня цього року збільшено до 7100 грн на місяць, а з квітня до 8000 грн.

Окрім того, збільшено тривалість виплати компенсації – з двох до трьох місяців, а за працевлаштування ВПО з інвалідністю роботодавець зможе отримувати таку компенсацію 6 місяців.

 Торік 509 роботодавців області скористалися цією фінансовою підтримкою від держави та надали роботу 2526 громадянам, змушеним переїхати з небезпечних регіонів країни. Наш показник – один з найвищих в Україні.

Про механізм отримання державної допомоги дізнавайтеся тут: https://shorturl.at/cHIN4

Подати заяву для отримання компенсації можна особисто під час відвідування центру зайнятості. Онлайн – через портал державних послуг Дія: https://is.gd/xNWp5W

«Гаряча лінія» Дніпропетровського обласного центру зайнятості – (067)-744-54-80. 
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше