Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Державна служба зайнятості 30 років на службі людям!

Відеорепортаж
17.12.2020

21 грудня 2020 року Державна служба зайнятості святкує свій ювілей – 30 років професійної діяльності! 

        За три десятиріччя служба зайнятості пройшла непростий, насичений подіями шлях становлення і розвитку, отримала безцінний досвід роботи в сфері соціального захисту населення від безробіття. За цей час в Україні створено ринкову систему соціального захисту від безробіття на страхових засадах. У Царичанській районної філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості розроблено і впроваджено сучасні інформаційні технології, що забезпечують більш ефективне та якісне надання соціальних послуг населенню та роботодавцям. Створені належні умови для прийому громадян та надання послуг з підбору роботи.

       Соціальна місія служби зайнятості в суспільстві  одна з найважливіших, найвідповідальніших - нести добро, світло і надію в чиюсь долю, допомагати тим, хто потрапив у нелегку життєву ситуацію (втратив роботу), знайти своє місце в житті. 

      Одним з найголовніших напрямів у роботі філії є співпраця з підприємствами, організаціями та установами  району, які стали постійними клієнтами та соціальними партнерами служби зайнятості.

      Ще один важливий напрямок роботи служби зайнятості – це громадські та інші роботи тимчасового характеру. Тимчасова зайнятість для безробітних є важливою і корисною, адже дозволяє відновити професійні навички, підвищити мотивацію до праці і є поштовхом для постійної зайнятості.

      Одним із важливих напрямів роботи служби зайнятості є професійна орієнтація населення, головна мета якої – орієнтація на потреби ринку праці, формування усвідомленого підходу до вибору професії, мотивації до легальної зайнятості. Задля популяризація робітничих професій профорієнтаційна робота проводиться не тільки з дорослим населенням, а й з учнівською молоддю.

       Сумлінно виконуючи свої професійні обов’язки, фахівці служби з увагою ставляться до проблем кожної людини, яка опинилася в ситуації безробіття, прагнучі допомогти. Щоденна праця служби зайнятості зосереджена  на укомплектуванні вакансій.

       Царичанська філія Дніпропетровського обласного центру зайнятості – надійний партнер Могилівської сільської територіальної громади, який ефективно реагує на виклики сучасності у вирішенні проблеми зайнятості населення та кадрової комплектації роботодавців. Її авторитет у нашій громаді здобутий завдяки діяльності в напрямку підвищення якості надання соціальних послуг населенню та роботодавцям, розгортання активних програм сприяння зайнятості, поглиблення взаємодії з органами влади, роботодавцями, іншими соціальними партнерами.

        З нагоди професійного свята щиросердечно вітаємо директора Дніпропетровського обласного центру зайнятості Кузнецову Вікторію Петрівну і директора Царичанської районної філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості Плець Ганну Юріївну та їх трудові колективи, з 30 – ю річницею з дня створення Державної служби зайнятості.          Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров`я, сімейного благополуччя, щастя, успіхів у благородній праці та Божого благословення у всіх починаннях.

        З повагою

                         Виконавчий комітет Могилівської сільської ради

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше